Heeft u vragen?

Wanneer u vragen heeft aan Het Gegevenshuis kunt u die per email aan ons stellen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen.Heeft uw vraag betrekking op:

Verder kunt u ons altijd bereiken via info@gegevenshuis.nl

Overheidsinstellingen kunnen zich onder meer aansluiten als deelnemer aan de Gemeenschappelijke Regeling. De bestuurders van de deelnemende partijen vormen samen het algemeen bestuur van Het Gegevenshuis. Zij bepalen de koers, strategie en het budget. Het dagelijks bestuur stuurt en controleert de uitvoering en rapporteert hierover open en transparant aan het algemeen bestuur.

Afnemers zijn partijen die diensten van Het Gegevenshuis afnemen op basis van een Dienst Verlenings Overeenkomst (DVO) maar ook op basis van een eenmalige opdracht. Deze partijen zijn niet per definitie onderdeel van de Gemeenschappelijke Regeling; ook particuliere bedrijven of burgers kunnen diensten van Het Gegevenshuis afnemen. De afnemers vervullen de rol van opdrachtgever en Het Gegevenshuis de rol van leverancier. Levering van diensten op aanvraag van afnemers wordt tegen een vooraf bepaalde kwaliteit, binnen een vooraf bepaalde tijd en daaruit af te leiden kosten gerealiseerd.

 

Adresgegevens

Bezoekadres

Emile Erensplein 55, 6371 GH Landgraaf

Postadres

Postbus 31300, 6370 AH Landgraaf

Telefoonnummer

045 - 569 56 00 (08:30-16:00 uur)

Het Gegevenshuis op Facebook

Routebeschrijving

Het Gegevenshuis is gevestigd in Landgraaf, u kunt uw route plannen middels Google Maps.