Informeren

Geo-informatiesysteem

Het Gegevenshuis maakt gebruik van een Geo-informatiesysteem waarmee medewerkers en externe afnemers (e.g., burgers, bedrijven, andere overheden en gemeenschappelijke regelingen waar de gemeente aan deelneemt) altijd actuele informatie kunnen afnemen.

Het informatiesysteem wordt gevoed vanuit het gegevensmagazijn maar ook met informatie zoals beschikbaar in het Publieke Dienstverlening Op Kaart (PDOK).

Met de dienst kunnen medewerkers eenvoudig en snel vanaf hun werkplek alle relevante gegevens opvragen.

Thematische tekeningen

Thematische tekeningen worden met name voor twee doeleinden gebruikt als bijlage bij een publiekrechtelijk besluit of privaatrechtelijke overeenkomst, zoals de verkoop van een stuk grond, en ter ondersteuning van gemeentelijk beleid of communicatie.

Het Gegevenshuis kan in beide gevallen zorg dragen voor tekeningen. De inhoud en opmaak van de tekeningen verschillen sterk per type opdracht. Voor de eerstgenoemde officiƫle tekeningen kunnen werkafspraken over opmaak en leveringsvorm worden vastgelegd. Voor de overige tekeningen, die qua inhoud zo breed kunnen zijn als de opdrachtgever wenst, worden de afspraken bij aanname van de opdracht gemaakt.

  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Het Gegevenshuis.

Contact